Letöltések

Néhány dolgot szeretnék itt közzétenni, amiket én csináltam, vagy valaki más, és fontosnak gondolom, vagy éppen hasznosnak.

Google Chrome Extensions - Kiterjesztések

(rövidesen már bent lesznek a Chrome Web Store-ban is, addig Google Drive-ból elérhetők) 

A kedvenc böngészőm a Google Chrome - de mivel a böngészőhasználat olyan, mint a borról alkotott vélemény (mindenkinek más és más az ízlése), ezért nem ezt feszegetném, hanem a használatát. A kezdőképernyő négy fajta lehet: üres, valamilyen lap (vagy az utoljára nyitott oldalak), lehet a leggyakrabban nyitott oldalak és lehetnek az alkalmazások.


Mivel én aránylag sok oldalt nézegetek, egy ideig a bal oldali verziót használtam, de az maximum 8 db oldalt tud megjeleníteni / elraktározni. Aztán elkezdtem könyvjelzőket mentegetni, de mivel a könyvjelző sávon nem férnek el, ezért mappába raktam őket - de mint minden embert, engem is az alapvető lustaság vezérelt, ezért a könyvjelzősávra elkezdem az eszközöket rakni (Google Analytics, AdWords, Webmaster Tools, Trends, stb.), könyvjelzőként elkezdtem a ritkábban használt oldalakat mentegetni, és a Google Chrome Web Store-ból pedig elkezdtem gyorsindító alkalmazásokat letölteni, és alkalmazni őket.

Igen ám, de nem volt meg mindhez, vagy valami integrált alkalmazásként akar futni, ami nekem nem szimpatikus. Ezért elkészítettem a hiányzókat.

Tudom, hogy van számtalan kiegészítő, meg egyéb, hasonló gyors indításokat megoldó eszköz, shortcut, stb., ám én szeretem "tisztán" tartani a böngészőt, kikapcsolva tartani felesleges plug-in-eket, és gyors egyszerű módokat használni.

Használat:
  1. Töltsd le a teljes csomagot a főoldali ZIP gombra kattintva és csomagold ki egy helyre ahol megőrizheted!
  2. Nyisd meg a Chrome bővítmények aloldalát a Csavarkulcs -> Eszközök -> Bővítmények menüelemmel!
  3. Válts fejlesztői módba a felső checkbox-szal és válaszd ki a kicsomagolt bővítmény betöltése opciót!
  4. Tallózd ki a letöltött csomag kitömörített mappáját!
Ha kérdés van, vagy szeretnél kérni valami hiányzó gyorsindítót, kérlek írd a kommentekbe, vagy ha tudsz olyan bővítményt, ami hasonlóan működik, jöhet az is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése